Comedy night: Thomas Smith 2018-09-27T20:41:21+00:00

Comedy met Thomas Smith

thomas smith de jaren van verstand
  • Waar: Vrijetijdscentrum (links van GSC de Drieschaar)

  • Wanneer: 18 November 2018

  • Hoelaat: Deuren 20.00u Start 20:30

  • VVK: 10 euro + servicekost

Thomas’ eerdere shows werden allemaal met vier- en zelfs vijf sterren recensies beoordeeld in de Vlaamse kranten. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse circuit.

‘De Jaren Van Verstand’ hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig?
Net als artikels in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je best niet lezen en lees je daarom net wel?

Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken.

De Jaren Van Verstand, zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

Bron: http://www.thomassmith.be/de-jaren-van-verstand

 

Bestel nu uw TICKETS!

Voorprogramma Kevin van den Eynde

thomas smith de jaren van verstand

Kevin van den Eynde is een heerlijke stand up comedian. Zijn energieke en enthousiaste vibe is bijzonder aanstekelijk. Maar Kevin hoeft het niet eens echt van enthousiasme te hebben. Zijn comedy show is namelijk qua grappen al enorm geraffineerd en to the point. Buiten een steengoede comedy show heeft de Vlaamse van den Eynde ook een enorm improvisatietalent. Hij is ad rem, vindingrijk en een charmeur eerste klas.